zondag, 18. september 2016 - 11:39

Vrouw (23) gewond na conflict op straat

Vrouw (23) gewond na conflict op straat
Foto: MV - Archief
Culemborg

Zaterdagmiddag heeft de politie een 18-jarige jonge vrouw uit Culemborg aangehouden nadat zij een 23-jarige plaatsgenote verwond heeft met een mes. Het slachtoffer liep een snee op in haar gezicht.

De politie werd rond 17.00 uur gebeld over het conflict, dat plaatsvond aan de Prijssestraat in Culemborg. Het slachtoffer stond hier samen met een 26-jarige vriend van haar te praten toen de verdachte aan kwam rijden op haar scooter en na het parkeren van haar scooter op het duo afliep en hen belaagde en bedreigde met een mes. Aanleiding zou een al langer lopend conflict tussen hen zijn. De 23-jarige vrouw liep een snee op boven haar oog. De 26-jarige man wist de 18-jarige Culemborgse op enig moment te vloeren en het mes uit haar handen te slaan. Kort daarna vertrok de verdachte.

De politie kwam ter plaatse en trof een hoop mensen op straat aan, waaronder de 23-jarige vrouw en de 26-jarige man. Ook het mes bleek achtergelaten op de plek van het conflict en is door de politie in beslag genomen.

Meerdere mensen bleken getuige te zijn geweest van het voorval. Op basis van alle verklaringen is de 18-jarige Culemborgse ongeveer een half uur later aangehouden door de politie en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen haar op.

De snee die de 23-jarige opliep kon ter plekke worden behandeld door een ambulancemedewerker.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: