donderdag, 22. september 2016 - 17:55 Update: 22-09-2016 18:26

Jackpot van 63.000,- euro gewonnen bij radiospel in Evers Staat Op

Jackpot van 63.000,- euro gewonnen bij radiospel in Evers Staat Op
Foto: Radio 538
Hilversum

Woensdagochtend vroeg, heeft een luisteraar van het populaire 538-radioprogramma 'Evers Staat Op' het radiospel 'Win Met De Zin' gewonnen en daarmee de hoogste jackpot van dit spel ooit gewonnen. Dit meldt Radio 538 woensdag.

Stemmen artiesten raden

De stemmen van Enzo Knol, Tess Milne en Dorian van Rijsselberghe werden al in de eerste spelweek herkend. Na bijna vier weken spelen is vanmorgen de vierde stem geraden en daarmee won Natasja van Angeren het bedrag van 63.000-,- euro.

Natasja van Angeren raadde de laatste stem van de Franse dj Kungs, bekend van de zomerhit ‘This Girl’. ‘Samen met mijn vriend heb ik al de stemmen heel vaak teruggeluisterd en de twee hints kwamen goed van pas. Ik was heel zenuwachtig maar ben nu zo blij!’

Edwin Evers: ‘Dit was ontzettend spannend, de jackpot was zo hoog. En het is natuurlijk ook heel erg leuk om een luisteraar blij te maken met een mooie prijs.’

Win Met de Zin

Aan het begin van elk uur wordt de zin: ‘Radio 538, The Beat of the Moment’’ uitgesproken door vier nationaal én internationaal bekende mensen. De luisteraar kan raden van wie de stemmen zijn. 

Jury geeft hints

Bij een goed geraden stem geeft de ‘Win Met de Zin’ jury alleen aan of er een goed antwoord tussen zit, niet welke stem goed geraden is. Als alle vier de stemmen goed zijn, valt de jackpot. De jackpot startte op 29 augustus met 5.000,- euro, elke spelronde kwam 250,- euro bij. Het populaire 538-spel is dit jaar voor de vierde keer gespeeld.