zaterdag, 8. oktober 2016 - 11:31 Update: 08-10-2016 11:35

Automobilist schept 13-jarige fietser en rijdt door

Automobilist schept 13-jarige fietser en rijdt door
Foto: MV
Oisterhout

Een 51-jarige Oisterwijker is vrijdag 7 oktober 2016 omstreeks 23.30 uur in zijn woning aangehouden omdat hij verdacht wordt van het verlaten van een plaats ongeval. Hij zou op de rotonde aan de Moergestelseweg met zijn auto een 13-jarige fietser uit Oisterwijk hebben aangereden.

Daarna zou hij zijn doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De politie kwam hem op het spoor omdat een van de kentekenplaten van het voertuig op de plek van het ongeval was achtergebleven.

De 13-jarige Oisterwijkse jongen deed aangifte. Hij vertelde dat hij vrijdagavond op de rotonde op de Moergestelseweg was aangereden door een auto Hij kwam daarbij op de motorkap terecht. Hij zag dat de bestuurder stopte en uitstapte, Hij zag dat die man zijn middelvinger opstak en daarna weer instapte en wegreed in de richting van de Kerkstraat. Het slachtoffer heeft last van zijn rechterenkel en rechterknie.

Aanhouding

Agenten hebben de eigenaar opgevraagd van de achtergebleven kentekenplaat en zijn naar diens woning gegaan. De bewoner gaf toe een aanrijding te hebben gehad maar vertelde dat hij nog wel gevraagd had aan die jongen of er iets was. Hij is aangehouden. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: