zaterdag, 22. oktober 2016 - 23:57 Update: 22-10-2016 23:58

Vier aanhoudingen na mishandeling Helmond, agent lost waarschuwingsschot

Vier aanhoudingen na mishandeling Helmond, agent lost waarschuwingsschot
Foto: Archief EHF
Helmond

Op de Nachtegaallaan in Helmond loste de politie zaterdagavond tegen 21.00 uur een waarschuwingsschot bij de aanhouding van twee mannen. Het tweetal was even daarvoor mogelijk betrokken bij een mishandeling en bedreiging in een woning aan de Uiverlaan in Helmond.

Op dat adres zou even daarvoor een man zijn mishandeld door meerdere personen. Daarbij zou het slachtoffer ook zijn bedreigd, mogelijk met een vuurwapen. De politie was snel ter plaatse en zag op de Nachtegaallaan een auto rijden met daarin twee mogelijk betrokken personen. De auto werd tot stoppen gedwongen en de bestuurder stapte uit. Omdat de bijrijder niet meteen meewerkte loste een agent een waarschuwingsschot, waarop beiden mannen werden aangehouden.

In de woning aan de Uiverlaan hield de politie daarna nog eens twee mannen aan op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling en bedreiging. Het gaat mogelijk om bekenden van het slachtoffer, dat gewond was aan zijn gezicht. De man was aanspreekbaar. Het viertal zit vast voor verder onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: