maandag, 31. oktober 2016 - 17:42 Update: 31-10-2016 17:46

Man (84) die zwaargewond op straat in Wijchen werd gevonden overleden

Man (84) die zwaargewond op straat in Wijchen werd gevonden overleden
Foto: Archief EHF
Wijchen

Een 84-jarige man die afgelopen zaterdagavond zwaargewond bij zijn auto in Wijchen werd aangetroffen is in de nacht van zaterdag op zondag overleden. Dit meldt de politie maandag.

De politie onderzoekt de toedracht van het overlijden van de 84-jarige inwoner van Overasselt. Het slachtoffer werd in de late avond van zaterdag 29 oktober zwaargewond aangetroffen bij zijn auto aan de Buizerdstraat in Wijchen. De man uit Overasselt werd kort nadat hij was gevonden overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij in de loop van de nacht is overleden.

'Snurkend' geluid

De politie wil alles uitsluiten en wil graag in contact komen met mensen die mogelijk wat gezien of gehoord hebben op zaterdagavond tussen 21.30 en 00.15 uur. Bij de politie was een melding binnengekomen dat er in de Buizerdstraat door iemand een snurkend geluid was waargenomen. 

Agenten gingen naar de opgegeven locatie en troffen daar de man zwaargewond en liggend op straat aan. Hij was toen niet meer aanspreekbaar. Het slachtoffer had die avond zijn schoonzus weggebracht en was weer op weg naar zijn auto om vervolgens naar huis te gaan.

Mensen die informatie hebben of iets gezien hebben of gehoord en nog niet hebben gesproken met de politie, worden verzocht contact met hen op te nemen

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: