vrijdag, 4. november 2016 - 17:06 Update: 04-11-2016 17:38

Politie stuit op hennepplantage na schietpartij Groningen

Politie stuit op hennepplantage na schietpartij Groningen
Foto: MV
Groningen

De politie heeft vrijdagmiddag een 32-jarige man uit Groningen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een schietpartij in de stad Groningen.

Een woordvoerder van de politie Noord Nederland laat aan Blik op Nieuws weten dat zij rond 16.00 uur de melding kregen van getuigen die knallen hadden gehoord in de Antaresstraat. De knallen zouden geklonken hebben als schoten van een vuurwapen.

Agenten werden ter plaatse door andere getuigen aangesproken die een man hadden zien wegrijden op een scooter. De eigenaar van de scooter is door de politie aangehouden. Zij zijn nog opzoek naar de scooter en de bestuurder daarvan.

Onderzoek

De politie is in de Antaressestraat een sporenonderzoek begonnen en heeft hierbij een huls aangetroffen. Onderzoek moet uitwijzen of de aangehouden verdachte betrokken is geweest bij het incident. Een speurhond is ingezet om de vluchtroute van de mogelijk tweede verdachte persoon te traceren.

Hennepplantage

In de woning waarvoor het schietincident heeft plaatsgevonden is door de politie een hennepplantage aangetroffen. Of er een verband is tussen de plantage en het schietincident zal worden onderzocht.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: