maandag, 14. november 2016 - 14:10 Update: 14-11-2016 14:20

Online bestellingen bij Winkelstraat.nl vanaf nu dezelfde avond in huis

Online bestellingen bij Winkelstraat.nl vanaf nu dezelfde avond in huis
Foto: Winkelstraat.nl
Vianen

Als je op zoek bent naar het perfecte jurkje voor je avondje uit, maar je vind het niet in je kledingkast, dan kun je vanaf nu zorgeloos online shoppen en je bestelling dezelfde avond tussen 18.00 en 22.30 aan huis bezorgd krijgen.

Winkelstraat biedt online bijzondere kleding aan voor dames en heren uit meer dan 130 exclusieve kledingzaken in Nederland, België en Luxemburg. Op de website kun je een keuze maken uit luxe kledingmerken, waaronder kleding met een beperkte oplage. Je kunt er bijna zeker van zijn dat je er een ander niet snel in zult tegenkomen.

Same day delivery

De bezorgservice ‘same day delivery’ wordt ook aangeboden door grote webwinkels als Wehkamp en Coolblue. Het verschil hier is dat de artikelen direct uit een centraal magazijn worden verzonden. Winkelstraat stuurt koeriers eropuit om de kleding direct uit één van de 130 boutiques op te halen. Deze kleding is niet (groots) op voorraad, het betreft zorgvuldig geselecteerde one-of-a-kind kledingitems. Voorwaarde om de kleding diezelfde avond thuisbezorgd te krijgen, is dat de bestelling voor 13.00 uur gedaan moet zijn.

Last minute service

Bestel je bij Winkelstraat.nl je kleding voor 16.00 uur, dan wordt je kleding normaliter de volgende dag al thuisbezorgd. Winkelstraat.nl is echter ook gestart met avondleveringen. Wie zondag tot en met vrijdag voor 23.59 uur een bestelling plaatst, kan de kleding de volgende dag tussen 18.00 uur een 22.30 uur aan de voordeur in ontvangst nemen. Je hoeft niet te wachten op de koerier. Je krijgt namelijk een half uur voor de levering een sms-berichtje wanneer de bezorger met je bestelling voor de deur staat.

Categorie:
Provincie: