vrijdag, 25. november 2016 - 13:16 Update: 25-11-2016 13:27

Nieuwe CEO voor bouwbedrijf Heijmans

Nieuwe CEO voor bouwbedrijf Heijmans
Foto: Heijmans
Rosmalen

CEO Bert van der Els heeft, in goed overleg met de Raad van Commissarissen van bouwbedrijf Heijmans, besloten om na afloop van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 12 april 2017 af te treden als lid van de Raad van Bestuur. Dit meldt bouwbedrijf Heijmans vrijdag.

'Zijn besluit is ingegeven door zijn wens om op 62-jarige leeftijd terug te treden. De Raad van Commissarissen respecteert zijn besluit en is Bert zeer erkentelijk voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij Heijmans in de laatste acht jaar. Bert blijft tot zijn aftreden als bestuurslid actief, en zal zich daarbij in het bijzonder inzetten voor de afwikkeling van een aantal (infra)projecten', aldus het bouwbedrijf.

Ton Hillen per 1 december nieuwe voorzitter

De Raad van Commissarissen heeft besloten om Ton Hillen, sinds april 2012 lid van de Raad van Bestuur, per 1 december a.s. te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur. 

Ton zal zich, samen met zijn collega bestuursleden, richten op het verder aanbrengen van focus binnen onze activiteiten, herstel van winstgevendheid en het versterken van de vermogensverhoudingen. Daartoe zal Heijmans de komende jaren kansen van de groei in de woningmarkt maximaal benutten en verder werken aan het structurele herstel van Infra.