zondag, 18. december 2016 - 12:37

Man mept om zich heen tijdens bruiloftsfeest

Man mept om zich heen tijdens bruiloftsfeest
Foto: Politie
Oudenbosch

Een 26-jarige man uit Oudenbosch is afgelopen nacht aangehouden nadat hij had huisgehouden op een bruiloftsfeest in zijn woonplaats. Hierbij raakte enkele personen gewond.

Rond 01.00 uur hoort de eigenaresse van de horecagelegenheid tumult en gegil vanuit de feestzaal komen. Zij gaat op het geluid af en ziet dat de verdachte een vrouw bij de keel heeft en deze hierdoor bewusteloos dreigt te raken. Samen met enkele medewerkers wordt geprobeerd om de man tot bedaren te brengen. De verdachte is echter volledig losgeslagen en slaat wild om zich heen. Enkele mensen krijgen rake klappen. Met vijf man sterk krijgen ze hem uiteindelijk buiten de deur. Daar wordt de man door opgeroepen agenten tot bedaren gebracht en aangehouden.

Afgebroken tand

Ook een willekeurige hotelgast komt op het geluid in de zaal af en ziet een kerstboom door de lucht vliegen en een vrouw die hard tegen een piano terechtkomt. Als hij zich over haar wil ontfermen, krijgt hij van de verdachte een ferme klap in zijn gezicht, waardoor een stuk van zijn tand afbreekt.

Onderzoek

De verdachte zelf komt er ook niet zonder kleerscheuren vanaf. Iemand heeft hem kennelijk flink op zijn achterhoofd geraakt. Ambulancepersoneel heeft de hoofdwond verbonden, waarna agenten hem voor verdere behandeling naar het ziekenhuis hebben gebracht. Daarna is hij overgebracht naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda. De eigenaresse van de horecagelegenheid heeft aangifte gedaan van vernieling. Getuigen en verdachte zullen vandaag gehoord worden. Mogelijk dat er nog meer aangiften tegen de man gedaan worden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: