dinsdag, 10. januari 2017 - 16:45 Update: 10-01-2017 16:51

Overval op geldtransport bij bank in Houten

Overval op geldtransport bij bank in Houten
Foto: EHF
Houten

Een geldtransportwagen is dinsdagmiddag in Houten overvallen aan de Onderdoor. Dit heeft de politie dinsdagmiddag bekendgemaakt.

Bank

Rond 13.10 uur kwam een medewerker van een geldtransport aan bij een bank aan de Onderdoor. Hij liep naar binnen en werd gevolgd door drie personen. De medewerker werd bedreigd met een vuurwapen maar wist te voorkomen dat de drie buit konden maken. 

Zonder buit vertrokken ze op twee (motor)scooters. Op één van de scooters zaten twee personen, deze sloeg linksaf in de richting van Het Rond .Op de andere scooter zat één persoon, die sloeg rechtsaf in de richting van Houten Zuid.

Opvallende gele hesjes

De drie droegen opvallende gele hesjes. De (motor)scooters waren donker van kleur en hadden geen kentekenplaten. In de omgeving werd een zoekactie gestart, onder andere met behulp van de politiehelikopter. De verdachten werden niet gevonden.

Getuigenoproep

Mocht u getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken, dan wordt u verzocht contact op te nemen. Ook getuigen die mogelijk foto’s en/of filmpjes hebben gemaakt wordt verzocht contact op te nemen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: