dinsdag, 31. januari 2017 - 13:07

Meisje (15) slaat jongen met boksbeugel

Meisje (15) slaat jongen met boksbeugel
Foto: MV
undefined

Een 15-jarig meisje werd maandagavond 30 januari aangehouden omdat zij een jongen zou hebben geslagen en voor verboden wapenbezit. Een 14-jarig meisje reed op een gestolen fiets en is aangehouden op verdenking van heling.

Agenten kregen rond 20.00 uur een melding van een ruzie op de Heideweg. De jongen had samen met twee vrienden met de twee meisjes afgesproken. De 15-jarige jongen gaf aan dat ze ruzie kregen en dat hij door het 15-jarige meisje was geslagen. Zij zou hierbij een boksbeugel hebben gebruikt. De twee meisjes zijn vervolgens op de fiets vertrokken. Onderweg naar de Heideweg komen agenten de twee jongedames tegen op de Horst.

Aanhouding

De agenten lieten het tweetal stoppen voor een controle. Het 15-jarige meisje had een boksbeugel bij zich. Zij werd aangehouden op verdenking van mishandeling en voor verboden wapenbezit. Het 14-jarige meisje bleek op een gestolen fiets te rijden. Zij is aangehouden op verdenking van heling. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De jongen deed aangifte van mishandeling.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: