dinsdag, 18. april 2017 - 15:28 Update: 18-04-2017 22:08

Vrouwelijke arts in ziekenhuis door man mishandeld en beroofd

Man mishandelt en berooft Rotterdamse arts in ziekenhuis
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Rotterdam

Afgelopen zondag heeft de politie een 27-jarige man uit Arnhem aangehouden die er van verdacht wordt een arts op haar werkplek in een ziekenhuis in Rotterdam te hebben mishandeld en beroofd. Dit meldt de politie dinsdag.

Aan deuren voelen

Rond half tien die ochtend liep het slachtoffer door de gang van een gebouw dat alleen toegankelijk is voor personeel. Ze zag een man aan deuren voelen en vroeg hem wat hij zocht. De man gaf een vaag antwoord en liep vervolgens richting de uitgang van het gebouw. 

Beveiliging gebeld

De arts liep terug naar haar kamer en belde de beveiliging. Nog voordat die er was, werd er op haar deur geklopt. Ze opende de deur en daar stond de man die ze eerder op de gang had gezien. Hij kwam haar kamer binnen, duwde haar op de grond en sloeg haar met zijn vuisten in haar gezicht. 

Tas gestolen

Daarna ging hij er met de inhoud van haar tas vandoor. Toen hij buiten over het hek wilde klimmen, werd hij aangehouden door een beveiliger. De politie nam de verdachte niet veel later van hem over. De arts raakte gewond in haar gezicht. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: