vrijdag, 14. juli 2017 - 18:48 Update: 14-07-2017 18:55

Gewonde vrouw aangetroffen in Het Bossche Broek

Gewonde vrouw aangetroffen in Het Bossche Broek
Foto: Politie
Den Bosch

De politie zoekt getuigen van een incident aan de Donkerhooiweg op zondagmorgen 14 mei waarbij een 51-jarige vrouw uit ’s-Hertogenbosch gewond raakte.

Bij de politie kwam zondagmorgen 14 mei 2017 rond 7.45 uur een melding binnen van een wandelaar in natuurgebied de Bossche Broek dat hij in een weiland aan de Donkerhooiweg een gewonde vrouw had aangetroffen. De politie ging daarop direct ter plaatse. De vrouw bleek inderdaad gewond en hoewel nog veel onduidelijk was over de toedracht is direct een onderzoek opgestart. Daarbij zijn onder meer een speurhond en de politiehelikopter ingezet. De technische recherche deed sporenonderzoek.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan haar verwondingen. De politie gaat er inmiddels vanuit dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf. Verdere details worden in het belang van het onderzoek niet vrij gegeven.  De politie is dringend op zoek naar mogelijke getuigen. Hoewel de eerste melding rond 7.45 uur binnen kwam, kan niet worden uitgesloten dat de vrouw al langer in het weiland lag. De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van zaterdag 13 mei op zondag 14 mei een vrouw hebben gezien in het Bossche Broek, in de omgeving van de Donkerhooiweg. Alleen of in het gezelschap van anderen.

Het is niet duidelijk hoe het slachtoffer naar het Bossche Broek is gekomen. Dat kan te voet zijn geweest of met ander vervoer. De politie is ook benieuwd of er mensen zijn die in de nacht van zaterdag op zondag op dit gebied iets hebben gezien dat hen opviel.
Iedereen die iets heeft gezien of mogelijk iets weet dat hier mee te maken heeft, kan contact met de politie opnemen

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: