zondag, 20. augustus 2017 - 18:37 Update: 20-08-2017 18:59

Arrestaties voor meerdere mishandelingen festival Deventer

Arrestaties voor meerdere mishandelingen festival Deventer
Foto: Archief EHF
Deventer

In Deventer heeft de politie zaterdagavond tijdens een festival in het Rijsterborgerpark in totaal vier aanhoudingen verricht voor meerdere mishandelingen. Dit meldt de politie zondag.

Twee beveiligers mishandeld

Twee beveiligers zijn tussen 22.45 uur en 23.15 uur door meerdere personen belaagd. Eén van de beveiligers liep daarbij ernstige verwondingen op. Rond hetzelfde tijdstip werd een vrouw uit Twello mishandeld. Daarvoor zijn twee verdachten aangehouden.

Belaagd 

Tussen 22.45 en 23.15 uur waren twee beveiligers in gesprek met een persoon die zich hinderlijk gedroeg in de buurt van de Dancestage. Opeens werden de twee beveiligers belaagd door meerdere personen. Daarbij liepen ze allebei verwondingen op. Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Eén van hen moet worden behandeld voor meerdere botbreuken.

Twee vrouwen aangehouden

Rond dezelfde tijd werd bij de Dancestage een 22-jarige vrouw uit Twello door vier personen belaagd. Ze liep daarbij ook verwondingen op. Kort daarna zag ze agenten lopen en wees twee van de vier verdachten aan. Het gaat om een 22-jarige vrouw uit Raalte en een 20-jarige vrouw uit Deventer. De twee vrouwen zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging. Ze zijn zondag in afwachting van de rest van het onderzoek weer heengezonden. 

Tips en beelden

De politie start een onderzoek naar beide incidenten en is op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er ook mensen die deze vechtpartijen hebben gefilmd. Als dat zo is, dan wil de politie die beelden graag ontvangen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: