woensdag, 30. augustus 2017 - 14:40 Update: 30-08-2017 15:16

Politie houdt man (48) aan op verdenking betrokkenheid dood Sarah Kolenberg (40)

Politie houdt man (48) aan op verdenking betrokkenheid dood Sarah Kolenberg (40)
Foto: Archief EHF
Enschede

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie, dat de dood van de 40-jarige Sarah Kolenberg in Enschede onderzoekt, heeft dinsdagavond rond 22.20 uur een 48-jarige man uit ook uit Enschede aangehouden. Dit meldt de politie woensdag.

Woning doorzocht

'De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Sarah. De woning van de man is doorzocht en er zijn goederen van hem in beslag genomen voor nader onderzoek', aldus de politie.

Opsporing Verzocht

In de uitzending van Opsporing Verzocht  werd  onder andere een oproep gedaan aan getuigen, vooral aan bekenden van Sarah Kolenberg, die mogelijk informatie hebben over haar  of over het misdrijf van afgelopen weekend aan  de Tubantiastraat in Enschede om contact op te nemen met de rechercheteam met de naam ‘Honduras’.  Op dit moment wordt de informatie die reeds binnen is gekomen geïnventariseerd en nader onderzocht.

Het lichaam van het slachtoffer is dinsdag vrijgegeven en overgedragen aan haar familie. Over het aard van haar letsel of de doodsoorzaak wordt op dit moment geen nadere mededelingen verstrekt.

Veel tips 

Het team blijft, ook na de aanhouding van deze verdachte, informatie verzamelen die mogelijk kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf. Het team krijgt heel veel tips, suggesties en reacties binnen. Daarvoor is de recherche dankbaar en verheugd. De hoeveelheid is echter zo groot dat sommige tipgevers niet meteen een reactie van het team ontvangen. Men zal  op een later moment wordt benaderd door iemand van het recherche team. Hiervoor vraagt het TGO begrip.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: