zondag, 3. september 2017 - 10:09 Update: 03-09-2017 16:40

Twee gewonden bij steekpartij Eindhoven

Twee gewonden bij steekpartij Eindhoven
Foto: fbf
Eindhoven

Bij een steekincident ter hoogte van de uitgang van de parkeergarage aan de Ten Hagestraat zijn zondagmorgen 4.30 uur twee mannen gewond geraakt

De twee mannen liepen op de Ten Hagestraat. Op het moment dat zij de uitgang passeerden, reed net een auto met daarin een aantal mannen de garage uit. Vervolgens ontstond een ruzie tussen het tweetal te voet en de inzittenden. Dat leidde er uiteindelijk toe dat de twee voetgangers diverse malen met een scherp voorwerp zijn gestoken. De inzittenden van de auto gingen er snel vandoor. De twee gewonde mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan hun verwondingen. Het gaat om een 29-jarige Eindhovenaar en een 34-jarige man uit België.

Door de politie wordt grondig onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het incident. Er is technisch onderzoek verricht en er werden al diverse getuigen gehoord. Ook wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn die gebruikt kunnen worden in het onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: