zaterdag, 9. september 2017 - 16:21 Update: 09-09-2017 16:22

Man onder verdachte omstandigheden overleden aangetroffen

Man onder verdachte omstandigheden overleden aangetroffen
Foto: fbf
Kelpen-Oler

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van verdachte omstandigheden rondom het aantreffen van een gewonde persoon, die later is overleden in het ziekenhuis.

Melding

Vrijdagochtend 8 september rond 05.45 uur kreeg de politie melding van een persoon die gewond werd aangetroffen bij zijn auto aan de Ensebroekerweg. De 39-jarige Poolse man zonder vaste woon of verblijfplaats is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is het slachtoffer in de loop van de vrijdag komen te overlijden.

Overlijden

In verband met verdachte omstandigheden omtrent het oplopen van het letsel is de politie een onderzoek gestart. Hieruit is inmiddels duidelijk geworden dat de man donderdagavond nog bij een woning aan de Ensebroekerweg is geweest, om vervolgens naar zijn witte Audi met Poolse kentekenplaten te gaan die vlakbij geparkeerd stond. Daar werd hij vervolgens op vrijdagochtend aangetroffen door een passant.

Team Grootschalig Onderzoek

De politie en het Openbaar Ministerie hebben zaterdag een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gevormd om deze zaak nader te onderzoeken. Alle scenario's zijn nog open, zo kan ook een mogelijk misdrijf niet worden uitgesloten. De omgeving van de vindplaats is afgezet en de betrokken auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek.

Naar aanleiding van het incident zal er zaterdagmiddag ook een uitvoerig technische onderzoek in en rondom de woning worden verricht door medewerkers van de Forensische Opsporing. Met dit onderzoek wil de politie eventuele aanwijzingen of sporen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek veiligstellen.

Daarnaast zal er ook een buurtonderzoek worden gehouden door agenten. Op het lichaam van het slachtoffer zal morgen sectie worden verricht om duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):