maandag, 11. september 2017 - 16:32 Update: 11-09-2017 18:34

Uitslag sectie dode man Kelpen-Oler bekend, misdrijf nog niet duidelijk

Uitslag sectie dode man Kelpen-Oler bekend, misdrijf nog niet duidelijk
Foto: Archief EHF
Kelpen-Oler

Op het lichaam van de 39-jarige Poolse man, die afgelopen vrijdag in het ziekenhuis kwam te overlijden, is sectie verricht. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt. 'Het slachtoffer bleek meerdere onverklaarbare verwondingen aan zijn lichaam te hebben', aldus de politie.

Andere scenario's mogelijk

Over de aard van de verwondingen en de exacte doodsoorzaak doet de politie op dit moment uit onderzoeksbelang geen nadere mededelingen. De familie is ingelicht over de uitkomst van de sectie. Het is voor het onderzoeksteam op dit moment nog niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf, omdat ook nog steeds andere scenario's mogelijk zijn.

Melding

Vrijdagochtend 8 september rond 05.45 uur kreeg de politie melding van een persoon die gewond werd aangetroffen bij zijn auto aan de Ensebroekerweg. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Overleden

Hier is het slachtoffer in de loop van de vrijdag komen te overlijden. Omdat de omstandigheden waaronder de man het letsel heeft opgelopen niet helder waren en de doodsoorzaak niet direct kon worden vastgesteld, is er een grootschalig politieonderzoek ingesteld.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: