maandag, 25. september 2017 - 15:44 Update: 25-09-2017 19:20

Drie verkeersregelaars gewond nadat auto drie keer op ze inrijdt

Drie verkeersregelaars gewond nadat auto drie keer op ze inrijdt
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

Drie verkeersregelaars zijn zondagavond gewond geraakt nadat een automobiliste zondagavond in Amsterdam op de Postjesweg tot drie keer toe had ingereden op het drietal. 'De vrouw ging er na het incident in haar auto vandoor', zo meldt de politie maandag.

Staande gehouden

'De auto is later die avond in Rotterdam staande gehouden', aldus de politie. De inzittenden, een 28-jarige vrouw uit Rotterdam en een 26-jarige man uit Schiedam zijn aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.

Asfalteerwerkzaamheden

In verband met asfalteerwerkzaamheden regelden de verkeersregelaars ter hoogte van de Postjesweg het verkeer. De bestuurster negeerde rond 20.45 uur de aanwijzingen van een verkeersregelaar en reed deze aan. 

Meegesleurd

In een poging de bestuurster verderop staande te houden kreeg zij stoptekens van andere verkeersregelaars. Hieraan voldeed zij ook niet en reed ook deze verkeersregelaars aan. Eén van de verkeersregelaars is hierbij een aantal meters meegesleurd. De politie komt in verband met hete onderzoek rond deze zaak graag in contact met getuigen. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: