dinsdag, 3. oktober 2017 - 21:07 Update: 05-10-2017 10:32

Politie: mogelijk kleding van vermiste Anne Faber gevonden

Politie: mogelijk kleding van vermiste Anne Faber gevonden
Foto: Politie
Utrecht

In Huis ter Heide is dinsdag langs de Amersfoortseweg kleding aangetroffen, waarvan de politie vermoedt dat het van de vermiste Anne Faber is. 'Dinsdag deed een getuige de vondst en meldde dit bij de politie', zo laat de politie dinsdagavond weten.

Onderzoek gestart rond vindplaats

Op die locatie, nabij de Hobbemalaan, doet de politie onderzoek. Momenteel wordt de kleding zeer zorgvuldig veiliggesteld en wordt er in de omgeving nader onderzoek gedaan.

Getuigen 

De politie vraagt getuigen, die in de avond van vrijdag 29 september nabij de Amersfoortseweg in Huis ter Heide, iets gezien hebben dat van belang zou kunnen zijn, dit direct te melden. Dit kan via de opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Anne’s fiets ook nog niet gevonden

Anne’s fiets is ook nog niet gevonden. De politie heeft een foto van de specifieke fiets van Anne gepubliceerd, zodat mensen die zwarte fietsen zien kunnen vergelijken of het om de gezochte fiets van Anne gaat. Opvallend aan Anne’s fiets zijn de handremmen, het rekje voorop met koplamp eronder en de rode sticker op het achterspatbord.

Opsporing Verzocht

Het tv-programma Opsporing Verzocht had dinsdagavond ook aandacht voor de zoektocht naar Anne Faber die afgelopen vrijdagmiddag 29 september vertrok voor een fietstocht, maar sinds ze om 18.50 uur een selfie verstuurde, ontbreekt sindsdien elk spoor.

Lees alles over:
Categorie:
Provincie:
Blik op 112: