donderdag, 5. oktober 2017 - 12:19

Verdachte aangehouden in onderzoek naar overleden Wioletta Rogozinska

Verdachte aangehouden in onderzoek naar overleden Wioletta Rogozinska
Foto: fbf
Amstelveen

In het onderzoek naar de dood van de 50-jarige Wioletta Rogozinska uit Amstelveen, is een 43-jarige man uit Polen aangehouden.

De man is op verzoek van de Amsterdamse recherche aangehouden door de politie in Polen. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij haar dood. Er is bij de Poolse autoriteiten om zijn overlevering gevraagd.

Wioletta Rogozinska is op dinsdagavond 19 september onder verdachte omstandigheden in haar woning aan de Prunuslaan gevonden. Uit onderzoek is gebleken dat zij slachtoffer van een misdrijf is geworden. Wioletta was van oorsprong Pools, ze werkte hier zelfstandig als schoonmaakster bij verschillende klanten.

Het laatste teken van leven van Wioletta is van maandag 18 september rond het middaguur. Het onderzoeksteam wil graag meer weten over haar leven, bezigheden, met wie ze omging, en of ze bijvoorbeeld problemen met iemand had. Het rechercheteam wil graag in contact komen met mensen die haar voor haar dood nog hebben gezien of gesproken. Mogelijk zijn er mensen die iets is opgevallen rond de Prunuslaan in Amstelveen, rond de dagen van haar dood.

Categorie:
Provincie: