zaterdag, 25. november 2017 - 22:10 Update: 27-11-2017 13:25

Man (54) in ziekenhuis overleden na vechtpartij en val metroperron

Man (54) omgekomen na fatale vechtpartij metroperron Rotterdam
Foto: Politie
Rotterdam

Afgelopen vrijdagavond is in het ziekenhuis een 54-jarige man komen te overlijden ten gevolge van een vechtpartij waarbij het slachtoffer ten val kwam en aanvankelijk gewond raakte. Dit meldt de politie zaterdag.

Ten val gekomen

Het incident deed zich vrijdagmiddag omstreeks 16.15 uur voor op het metroperron boven het Metroplein. Er ontstond voor de lift op het perron, rijrichting Spijkenisse, een vechtpartij. Een 54-jarige Rotterdammer raakte bij dit incident ten val en verloor daarbij kort het bewustzijn. Politieagenten die ter plaatse kwamen, kregen aanvankelijk contact met het slachtoffer. 

Verslechterd

Door ambulancepersoneel werd de man ter controle vervoerd naar een ziekenhuis. In de loop van de avond verslechterde echter zijn toestand en kwam de man uiteindelijk te overlijden. De politie onderzoekt wat er aan de vechtpartij voorafging en hoe de man daarbij ten val is gekomen. 

Oproep getuigen

De politie van het basisteam Zuidplein is daarbij op zoek naar getuigen die de vechtpartij met het 54-jarige slachtoffer nabij de lift op het metroperron, richting Spijkenisse,  hebben waargenomen. Zij worden verzocht direct te bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: