zondag, 24. december 2017 - 17:53 Update: 24-12-2017 18:02

Twee kogelgaten in voordeur, twee aanhoudingen na vondst geluidsdemper

Twee kogelgaten in voordeur, twee aanhoudingen na vondst geluidsdemper
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.15 uur twee personen in een auto aangehouden na de vondst van een geluidsdemper voor een vuurwapen. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Kogelgaten in voordeur

Rond 04.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er knallen werden gehoord op de Hollandsestraat in Rotterdam. Een bewoner die ging kijken, zag dat hij twee kogelgaten had in zijn voordeur. Agenten die een onderzoek instelden, troffen twee hulzen aan.

Geluidsdemper

Kort daarna hielden agenten een auto ter controle aan op de Slinge. Bij de twee inzittenden troffen zij een demper van een vuurwapen aan. Zij zijn mogelijk betrokken geweest bij het schietincident aan de Hollandsestraat. Een 21-jarige man uit Rotterdam en een 24-jarige man met onbekende woonplaats zijn aangehouden. 

Derde aanhouding

De mannen zitten nog vast. Een 34-jarige man uit Rotterdam die zich tijde van het incident in de buurt verdacht gedroeg en geen legitimatiebewijs kon tonen, werd aangehouden. Deze man is na verhoor weer is heengezonden.

----------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl automatisch binnenhalen? Gebruik onze RSS-feed (http://www.blikopnieuws.nl/feeds/all/rss.xml)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: