dinsdag, 23. januari 2018 - 14:20 Update: 23-01-2018 14:43

Overvallers nemen winkelpersoneel mee

Overvallers nemen winkelpersoneel mee
Foto: SXC
Schiedam

Personeel van een supermarkt aan de Mgr. Nolenslaan in Schiedam hebben maandagavond niet alleen het trauma van de overval te verwerken, twee van hen werden na de overval door de daders ook nog eens meegenomen in een auto en stonden zo extra angstige momenten uit.

Om ongeveer 20.30 uur die avond, wilden twee medewerkers van de supermarkt het vuil buiten zetten, toen zij plotseling werden overvallen door twee mannen. Zij werden naar binnen gedwongen en werden daar bedreigd met onder andere een vuurwapen. In de zaak waren nog twee medewerkers en alle vier werden gedwongen naar een kantoorruimte te gaan. Daar werden zijn opnieuw bedreigd en werd een onbekend geldbedrag weggenomen.

De daders gingen er daarna  vandoor én namen twee van de vier medewerkers mee. Zij vluchtten zelfs met de auto van één van de medewerkers, die ook nog zelf moest rijden. Op de Gaagweg In Maassluis zijn de twee slachtoffers uit de auto gezet en zijn de daders gevlucht op onbekende wijze gevlucht. De auto van het slachtoffer is achtergebleven.

----------------------------------------------------------------------------------

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: