woensdag, 31. januari 2018 - 20:09 Update: 31-01-2018 20:10

Doorrijder ernstig ongeval aangehouden

Doorrijder ernstig ongeval aangehouden
Tilburg

Op de kruising Ringbaan-Oost en Billitonstraat in Tilburg heeft woensdagmiddag een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een bestelbusje. De bestuurder van het bestelbusje is doorgereden en heeft de gewonde scooterrijder hulpeloos achtergelaten.

Op de plek van het ongeval wordt door agenten een kentekenplaat gevonden dat vermoedelijk afkomstig is van het verdachte voertuig. Met deze informatie is een burgernetbericht uitgezonden met het verzoek om uit te kijken naar het bestelbusje en de bestuurder. Anderhalf uur later worden beiden aangetroffen. Een 33-jarige verdachte uit Tilburg is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Het gewonde slachtoffer, een 21-jarige man uit Tilburg, is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de opgeroepen traumaheli is geen gebruik gemaakt. Ringbaan Oost is tot 18.30 uur afgesloten geweest.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie: