zaterdag, 5. mei 2018 - 10:59 Update: 07-05-2018 14:59

Geschil tussen koper en verkoper loopt uit de hand

Geschil tussen koper en verkoper loopt uit de hand
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Stavenisse

Vrijdagavond rond 23.20 uur kwamen meerdere melding bij de politie binnen over een handgemeen dat gaande was in een woning in Stavenisse. De aanleiding hiervoor zou mogelijk een geschil over de aankoop van een hond zijn.

Door de meldkamer zijn meerdere politie-eenheden naar het opgegeven adres gestuurd. Om een ‘plan de campagne’ op te stellen spraken de agenten onderling af om elkaar te ontmoeten aan het begin van het dorp. De vechtersbazen zou immers nog in de woning aanwezig zijn en uit de melding bleek dat er mogelijk een vuurwapen getoond was door een van de mannen. Bij aankomst in het dorp kwam de agenten een personenauto tegemoet die zonder verlichting reed.

Geen vuurwapen aangetroffen

De auto werd staande gehouden. In het voertuig zaten drie mannen en een hond. Op de vraag waar de mannen vandaan kwamen gaven zij het adres op waarvan de agenten wisten dat er een conflict had plaatsgevonden. De gegevens van de mannen werden opgevraagd en de uitlevering van het vuurwapen werd gevorderd. De drie mannen, een 24-jarige Amsterdammer, een 23-jarige Londenaar en een 27-jarige man uit Uithoorn, bleken geen vuurwapen op zak te hebben. Wel is door de agenten een breekijzer en een honkbalknuppel in beslag genomen.

De drie mannen zijn aangehouden. De tegenpartij heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. De verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar zij zaterdag een verklaring mogen afleggen over hun betrokkenheid bij het feit waarvan ze verdacht worden. De politie onderzoekt de zaak verder.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: