woensdag, 9. mei 2018 - 13:18 Update: 09-05-2018 13:28

Speciaal georganiseerde kledingruilmomenten

Speciaal georganiseerde kledingruilmomenten
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Borculo

Het inruilen van kledij een van de beste manier om duurzamer met je oude kledingstukken om te gaan, én tegelijkertijd te genieten van een nieuwe aanwinst voor je garderobe. De uitstraling en het comfort van een outfit zijn twee van de belangrijkste factoren, zoveel is zeker. Dankzij het inruilen van kledij kan je voor géén geld precies het kledingstuk vinden dat bij je past - zolang de andere partij natuurlijk zaken met je wil doen!

De voordelen van een speciaal georganiseerd kledingruilmoment reiken ver, en een duidelijk overzicht daarop is hier dan ook wel van belang!

De voordelen van een kledingruilmoment

Kledij ruilen lijkt dan misschien wel een erg primitieve oplossing als je van je oude kledij af wil en nieuwe kledingstukken in je kast wil hangen, het is wel degelijk een goed idee. Kledingtrends en je persoonlijke voorkeur veranderen continu, dus waarom zou je het bij één outfit moeten houden? Een inruilmoment biedt enkele voordelen:

1. Geld besparen

We weten allemaal hoe duur nieuwe kledij kan zijn. Bij een ruilmoment betaal je géén geld voor vernieuwende kledingstukken; je ruilt gewoon een kledingstuk dat je niet meer in voor je nieuwe favoriet.

2. Een breed gamma aan kledingstukken 

Daarbij kan je op zo'n speciaal georganiseerd ruilmoment rekenen op heel wat mogelijkheden: ontelbaar veel mensen willen af van hun oude kledij in ruil voor nieuwe - dus komen ze allemaal naar zo'n ruilactie. Dat betekent meer keuze voor jou! Van Develab meisjesschoenen tot herenkostuums, er zijn geen grenzen.

3. Sociaal actief zijn

Ten slotte omvat zo'n speciaal ruilmoment natuurlijk veel meer dan gewoon het inruilen van je oude kledij - het is een plaats waar mensen samenkomen, en dat geeft iedereen dus ook de kans om een praatje te slaan, nieuwe contacten te leggen en misschien wel vriendschappen te ontwikkelen.

Kledij ruilen is dus niet gewoon een manier om van je oude meisjes sneakers of werkbroek af te geraken; het is een opportuniteit om voor geen geld toch waarde te krijgen, en daarbij ook nog eens te genieten van goed gezelschap bij mensen die ook duurzamer en milieuvriendelijker willen leven! 

Categorie:
Provincie: