zondag, 13. mei 2018 - 11:22 Update: 13-05-2018 17:31

Man bedreigd met vuurwapen, buurtbewoners horen harde knallen

Politie stelt onderzoek in naar knallen en bedreiging met vuurwapen
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Bergen op Zoom

Afgelopen nacht heeft omstreeks 03.45 uur een bedreiging met een vuurwapen plaats gevonden aan de achterzijde van een woning aan de Albert Cuijpstraat. Kort daarna kwamen twee meldingen binnen van buurtbewoners die meerdere harde knallen hoorden.

Er werd één huls aangetroffen, die verder onderzocht wordt.

De eerste melder gaf door dat hij in een steegje achter de Albert Cuijpstraat een man zag staan. Hij sprak de man aan, die vervolgens een vuurwapen uit zijn zak haalde en riep tegen de melder dat hij weg moest gaan.  Het slachtoffer was daarna snel weggefietst. De dader had volgens hem een getint uiterlijk en een gezet postuur. Hij had donker achterover gekamd haar en een geschoren baardje.

Knallen

Terwijl de agenten onderweg waren naar deze locatie, kwamen er twee meldingen binnen dat er meerdere knallen waren gehoord in de omgeving van de Antwerpsestraatweg. Met alle beschikbare eenheden het gebied doorzocht. De dader(s) noch verdere slachtoffers werden aangetroffen. Wel vonden de dienders een huls die veilig is gesteld. De politie stelt vandaag een buurtonderzoek in en neemt contact op met de melders, van de eerste melder wordt een aangifte opgenomen.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: