zondag, 7. oktober 2018 - 16:00 Update: 07-10-2018 21:36

Dode man (27) in woning gevonden Amstelveen

Dode in woning gevonden Amstelveen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amstelveen

Een 27-jarige man is zondagmiddag 7 oktober 2018 onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Doctor Plesmansingel in Amstelveen. De politie stelt een grootschalig onderzoek in naar de omstandigheden en houdt rekening met een misdrijf.

Rond 14.45 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van geschreeuw in de woning. Agenten troffen bij de flatwoning familie aan en in de woning het levenloze lichaam van één van de bewoners (27). Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de exacte toedracht en doodsoorzaak is. De woning is afgezet voor sporenonderzoek en agenten zijn gestart met een buurtonderzoek. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart om de zaak verder te onderzoeken. Ook medewerkers van het Nederlandse Forensisch Instituut (NFI) zijn in de woning voor onderzoek.

Man met bebloed sportjack

Het onderzoeksteam roept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden. Heeft u iets gezien of gehoord dat in relatie gebracht kan worden met deze zaak? Dan vragen wij u om contact op met te nemen met de politie. In het bijzonder zoekt de politie een man die rond 11.30 uur met een bebloed sportjack bij de flat is gezien en uiteindelijk wegliep richting de Van der Hooplaan/Stadshart Amstelveen. 

Volgens getuigen gaat het om een lichtgetinte man van rond de 25 jaar oud, met een stevig postuur, bol gelaat, kort opgeschoren haar, rond 1.90-1.95 lang en gekleed in een donkergrijze hoody. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):