dinsdag, 20. november 2018 - 16:07

Familie in woning overvallen

Familie in woning overvallen
Foto: MV
Beek en Donk

De bewoners van een woning aan de Pater de Leeuwstraat werden dinsdagochtend tegen half negen overvallen. De vrouw des huizes werd door de overvaller gedwongen tot afgifte van geld. Van de dader ontbreekt ondanks een zoekactie nog elk spoor.

De overvaller drong via een zijdeur de woning binnen. De bewoonster, die met haar dochter en kleinkind in de woning was, werd bedreigd met een vuurwapen. De dader was kennelijk uit op geld en nadat het slachtoffer hem haar geld had gegeven ging hij er te voet vandoor. De man vluchtte te voet door de Rogier Monicxlaan weg met verdere onbekende bestemming. Het is niet bekend of hij mogelijk later in zijn vlucht een vervoermiddel heeft gebruikt. Agenten zochten zowel op de grond als vanuit de politiehelikopter en later nog met een speurhond tevergeefs naar de dader. Van hem ontbreekt elk spoor.

Kledinglagen

Volgens de verklaring in de aangifte was de overvaller een forse, kleine getinte man van ongeveer 35 – 40 jaar oud met een blauwe jas, een zwarte muts en sjaal. Hij zou een baardje hebben gehad en sprak met een Noordhollands accent. We sluiten ook niet uit dat de man meerdere kledingstukken over elkaar droeg. Mogelijk heeft hij kleding in de buurt weggegooid en we horen het graag als iemand iets vindt.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: