zondag, 2. december 2018 - 10:21

Zwaargewonde man aangetroffen in Steyl

Zwaargewonde man aangetroffen in Steyl
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Steyl

In de nacht van zaterdag op zondag ontving de politie rond 4:15 uur een melding over een zwaargewonde man die op straat in Steyl zou zijn aangetroffen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Daarnaast is het ook nog niet duidelijk hoe de verwondingen ontstaan zijn.

Buurtonderzoek

De man van middelbare leeftijd werd door passanten aangetroffen op de Roermondseweg. Hij is met de traumaheli naar het ziekenhuis vervoerd. Politie heeft ter plaatse buurtonderzoek opgestart. Vooralsnog duiden de sporen en verwondingen niet op een misdrijf. Omdat er nog niet duidelijk is wat er precies met het slachtoffer gebeurd is, kan een misdrijf echter ook nog niet volledig uitgesloten worden.

Signalement slachtoffer

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Zijn signalement luidt als volgt: Blanke man van middelbare leeftijd. Droeg een grijze spijkerbroek, blauwe blouse met ruitjesmotief, bruine schoenen en een donkerblauwe jas. Ook droeg hij een zilveren ketting en had hij een zilverkleurige sigarettenhouder bij zich. Deze laatste is voorzien van een herkenbare groene opdruk van een iPod. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: