donderdag, 13. december 2018 - 8:22 Update: 13-12-2018 10:51

Lichaam op wegdek A73: dode en zwaargewonde bij verkeersongeval

Lichaam op wegdek A73: dode en zwaargewonde bij verkeersongeval
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Sint Odilienberg

Bij een ernstig verkeersongeval op de A73 ter hoogte van Sint Odilienberg is donderdag een persoon overleden en een persoon zwaargewond geraakt. Dit meldt de politie donderdag.

Lichaam op wegdek

'In de nacht van woensdag op donderdag kwam rond 00.30 uur een melding binnen dat er iets op het wegdek van de A73 zou liggen. Dit bleek een lichaam te zijn. Deze persoon was overleden', aldus de politie. Bij onderzoek in de omgeving trof de politie in een nabijgelegen maïsveld een auto aan, met daarin nog een persoon. Deze was zwaargewond en voor behandeling van deze persoon werd een traumahelikopter ingezet.

Onderzoek

De A73 is in verband met het onderzoek vanaf het knooppunt het Vonderen in noordelijke richting (richting Nijmegen) afgesloten. Ook is een politiehelikopter opgeroepen om in de omgeving te kijken of er nog meer slachtoffers zijn. Wat er precies gebeurd is, is op dit moment nog onbekend. Dit zal onderzoek moeten uitwijzen. Er is inmiddels technisch en tactisch onderzoek opgestart. Hoe lang de autoweg richting Nijmegen nog afgesloten blijft, is niet bekend. Er is ook nog geen informatie bekend over de slachtoffers.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):