dinsdag, 1. januari 2019 - 11:31 Update: 01-01-2019 16:50

Man rijdt in op agenten die steekpartij onderzoeken

Man rijdt in op agenten die steekpartij onderzoeken
Foto: foto ter illustratie
Breda

De politie hield dinsdagochtend 1 januari rond 00.45 uur op de Tramsingel in Breda twee verdachten aan omdat ze mogelijk betrokken zijn bij een steekincident.

Het is onduidelijk wat er gebeurd is. Er is een slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Zijn identiteit is onbekend. De politie heeft twee verdachten aangehouden en enkele bebloede messen die in een woning lagen in beslag genomen. De politie moet nog vaststellen of een van deze wapens gebruikt is. Het is onbekend waar het incident plaatsgevonden heeft. De woonplaats van de verdachten is niet bekend. Ze zitten vast voor nader onderzoek.

Man rijdt in op agenten

Een bestuurder uit Breda (34) is omstreeks 23.45 uur aan, omdat hij inreed op agenten die daar aan het werk waren vanwege het steekincident aan de Tramsingel

De politie had een afzetting gemaakt om onderzoek uit te voeren. De agenten zagen dat een auto zonder te remmen op hen af kwam rijden. Ze moesten opzij springen. De 34-jarige bestuurder reed door het afzetlint en gooide het stuur om. Hij raakte twee geparkeerde auto’s van burgers. Er is niemand gewond geraakt. De bestuurder is aangehouden en zit vast voor verhoor. Hij blies 610 ugl.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: