maandag, 7. januari 2019 - 13:28 Update: 07-01-2019 13:36

Mannen mogelijk beschoten in Delft

Mannen mogelijk beschoten in Delft
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Delft

Twee mannen zijn zondagavond in Delft mogelijk beschoten. Eén van de twee slachtoffers belde omstreeks 21.30 uur met de politie. 'Hij vertelde dat hij en een andere man op het Zwembadpad zouden zijn beschoten door drie mannen', zo laat de politie maandag weten.

Donkere VW Golf

De schutters zouden uit een donkerkleurige Volkswagen Golf zijn gestapt en achter de twee zijn aangerend. Agenten gingen in de omgeving op zoek naar de verdachten en de donkerkleurige Volkswagen Golf, maar troffen die niet meer aan. Wel spraken agenten uitgebreid met een van de slachtoffers die zij op de Brahmslaan tegenkwamen. Hij vertelde dat hij samen met een vriend op het Zwembadpad liep en er plotseling een donkerkleurige Volkswagen Golf aan kwam rijden, vanuit de richting van de Mozartlaan. 

Weggerend

Omdat beide mannen het niet vertrouwden, renden ze weg van het voertuig. Een slachtoffer rende richting het nabijgelegen partycentrum “Onder Ons” en het andere slachtoffer rende richting de Tramkade. Er zou op beide mannen geschoten zijn en voor zover bekend raakte daar niemand bij gewond. Een van de slachtoffer is voornemens aangifte te doen van het incident. De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):