zondag, 3. februari 2019 - 15:34 Update: 03-02-2019 19:19

Drie gewonden bij schietincident op bruiloft in Beckum

Drie gewonden bij schietincident op bruiloft in Beckum
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Beckum

Zaterdagavond kreeg de politie vlak voor middernacht een melding van een schietincident bij een horecagelegenheid aan de Haaksbergerstraat. 'Bij de horecagelegenheid werd een bruiloft gehouden met enkele honderden gasten', zo laat de politie zondag weten.

Binnen en buiten geschoten

'Op een gegeven moment ontstond er onenigheid tussen een aantal personen. Hierbij werd er zowel binnen in het pand als buiten geschoten', aldus de politie. Na het incident zijn de dader en/of daders vermoedelijk in een auto weggereden.

Drie gewonden

Bij het incident raakten drie personen afkomstig uit Almelo gewond. Een man en een vrouw zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De derde persoon was lichtgewond. De mannen konden na behandeling in het ziekenhuis naar huis maar de vrouw ligt nog steeds in het ziekenhuis. De politie is druk bezig met het onderzoek naar dit incident. Over de toedracht valt op dit moment nog niets te melden.

Getuigenoproep

Heeft u rond middernacht iets gezien of gehoord of beschikt u over (camera)beelden die de politie bij het onderzoek kunnen helpen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: