maandag, 18. februari 2019 - 15:39 Update: 18-02-2019 15:51

Doden ernstig ongeval A59 zijn man en twee vrouwen

Onderzoek ongeluk A59 met drie doden in volle gang
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rosmalen

Het onderzoek naar het ernstige verkeersongeval van afgelopen zondag op de A59 bij Rosmalen, waarbij drie personen om het leven kwamen, is nog in volle gang. Dit heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Van de weg geraakt

Rond 5.45 uur raakte de auto waar het drietal in reed, door nog onbekende oorzaak van de weg en botste uiteindelijk op een pijler aan de kant van de weg. De wagen vloog in brand en alle drie de inzittenden kwamen om het leven.

Uitgebreid onderzoek

De politie heeft zondagmorgen uitgebreid technisch onderzoek verricht op de snelweg en aan het voertuig. Ook zijn getuigen verhoord. De hoop is dat dit onderzoek uiteindelijk meer duidelijkheid kan geven over de exacte toedracht van het tragische ongeval.

Een man en twee vrouwen

De politie gaat ervan uit dat ze inmiddels weet wie de slachtoffers zijn. Het gaat om één man en twee vrouwen. Hoewel zij in Nederland wonen, zijn ze oorspronkelijk afkomstig uit het buitenland. Dit bemoeilijkt het informeren van de directe nabestaanden. 'Totdat dit zorgvuldig gebeurd is, kunnen en willen wij de leeftijden en woonplaats van de slachtoffers niet vrij geven. Tegelijkertijd vindt er sectie plaats aan de lichamen om de identiteit met 100% zekerheid vast te kunnen stellen', aldus de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: