maandag, 11. maart 2019 - 22:00 Update: 11-03-2019 22:01

Man (31) lichtgewond bij schietincident Rotterdam

ambu-agent-donker
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

De politie is maandagavond, na een melding van een schietincident in Rotterdam, rond 18.00 uur een onderzoek gestart op de Oranjeboomstraat. 'Een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte daarbij lichtgewond aan zijn been', zo laat de politie maandagavond weten.

Speurhonden ingezet

'Ondanks de inzet van speurhonden kon nog niet worden vastgesteld waar het incident precies heeft plaatsgevonden. Mensen die meer weten of zelfs camerabeelden hebben, worden gevraagd contact met ons op te nemen', aldus de politie

Ruzie

Na de melding is de politie direct op zoek gegaan naar de schutter. Daarnaast werd de locatie waar het gebeurd zou zijn ruim afgezet voor sporenonderzoek. Dat leverde vooralsnog niet meer duidelijkheid op. Aan het incident zou een ruzie ten grondslag liggen.

Ziekenhuis

Het slachtoffer mocht het ziekenhuis inmiddels verlaten. De politie spreekt met hem en met getuigen om te achterhalen wat en waar het heeft plaatsgevonden. Mensen die iets hebben gezien, meer weten of camerabeelden hebben van de omgeving, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: