donderdag, 18. april 2019 - 10:13 Update: 18-04-2019 10:24

Politie-inval: drugs aangetroffen in shisha lounge en woning Tilburg

agente-doorzoeking-shishalounge
Foto: Politie
Tilburg

Woensdagavond heeft de politie naar aanleiding van meldingen over mogelijke drugshandel een inval gedaan in een shisha lounge en de woning daarboven aan de Berkdijksestraat in Tilburg. Dit meldt de politie donderdag.

Hard- en softdrugs

Onder leiding van de rechter-commissaris werd de shisha lounge en het woongedeelte met een drugshond doorzocht. Daarbij werden hard- en softdrugs aangetroffen. De bewoner, een 45-jarige Tilburger, werd aangehouden.

Doorzoekingen

De politie kreeg de afgelopen weken diverse meldingen binnen dat er drugshandel vanuit deze horecazaak met woning zou plaats vinden. Na overleg met de gemeente en het Openbaar Ministerie in Breda werd besloten om beide locaties onder leiding van de rechter-commissaris  te doorzoeken. Hierbij waren ook ambtenaren van de Gemeente aanwezig. 

Aanhouding

Er bevonden zich 17 klanten in de lounge.  In het horecagedeelte werden enkele gripzakjes met vermoedelijk cocaïne en hasj aangetroffen. In de woning vonden de agenten enkele zakjes met hasj en 15 lege gripzakjes. Hierna werd omstreeks 19.20 uur de 45-jarige bewoner, een broer van de eigenaar, ter zake de opiumwetgeving werd aangehouden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: