donderdag, 25. april 2019 - 13:10 Update: 25-04-2019 13:14

Bredanaar toont blote bips aan agenten tijdens controle

mobiele, eenheid, politie, voetbal
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Breda

De politie heeft woensdagavond een 34-jarige Bredanaar rond 21.50 uur op de Stadionstraat in Breda tijdens de wedstrijd Nac-Feyenoord aangehouden ter zake het plegen van schennis en de Wet op de Identificatieplicht. 'De man kon zich niet legitimeren en toonde aan de agenten zijn blote achterwerk', zo meldt de politie donderdag.

Verdacht gedrag

Twee agenten zagen dat beveiligers twee mannen aanspraken. Ze hoorden van de toezichthouders dat  het tweetal zich verdacht had opgehouden op verschillende plekken rondom het stadion. Zij waren al een paar keer weggestuurd. De dienders vroegen vervolgens aan de twee mannen hun legitimatiebewijs te laten zien. Een van de mannen vertelde dat hij deze niet bij had. 

Blote bips

Hierop vertelde de agent hem dat hij gefouilleerd zou worden in het kader van de Wet op de Identificatieplicht. Hierop riep de man "jou collega mag zelfs mijn kont likken."  Hij draaide zich om en trok vervolgens zijn broek naar beneden. Hierop riepen de agenten dat hij zijn broek omhoog moest doen en dat hij werd aangehouden ter zake het plegen van schennis van de eerbaarheid. Hierop gedroeg hij zich recalcitrant door verwensingen te roepen en weg te lopen. Hij is daarom geboeid afgevoerd.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: