donderdag, 25. april 2019 - 19:51 Update: 25-04-2019 20:17

Negen gewonden en grote ravage bij ernstig ongeval Eindhoven

ongeval, eindhoven, drie voertuigen, negen gewonden
Foto: Archief EHF
Eindhoven

Bij een aanrijding op de kruising Anthonie van Leeuwenhoeklaan en Marconilaan zijn negen gewonden gevallen.

Er zijn drie auto's betrokken bij het ongeluk. Alle negen gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Vier van hen waren zwaargewond geraakt. Behalve  vier ambulances kwam er ook nog een traumahelikopter ter plaatse om assistentie te verlenen. Dit meldt Politie Oost-Brabant. De rondweg is bij de Marconilaan vooralsnog in beide richtingen afgesloten. 

Flinke ravage

Door het ongeval ontstond een flinke ravage. Er liggen overal brokstukken op de weg. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken, waaronder een vrachtwagentje. Een ooggetuige heeft aan Omroep Brabant laten weten dat een van de auto’s op de verkeerde weghelft zou zijn beland en tegen het witte vrachtwagentje zou zijn gebotst. Daarna zou deze tegen een lantaarnpaal en de tweede auto zijn gebotst. De bestuurder van het vrachtwagentje raakte niet gewond.

Het ongeluk gebeurde rond zes uur. Om zeven uur meldde de politie dat de weg nog 'een paar uur' afgesloten blijft. Eerst moet het onderzoek klaar zijn en de ravage opgeruimd worden.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: