vrijdag, 19. juli 2019 - 17:34 Update: 19-07-2019 21:48

Dode aangetroffen op camping Zwarte Cross

afzetlint-politie
Foto: fbf
Vragender/Lievelde

Vrijdagmiddag is er op de camping van de Zwarte Cross een overleden persoon aangetroffen. Dit heeft de politie bevestigd.

Melding

De politie kreeg vrijdagmiddag rond 15.00 uur de melding dat er een overleden persoon op de camping was aangetroffen. De politie heeft rond de vindplaats een afzetting gemaakt en is een onderzoek gestart.

Doodsoorzaak nog niet bekend

De doodsoorzaak evenals de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Het lichaam werd gevonden op de camping aan de Heringsaweg in Vragender.

Reactie organisatie

De organisatie heeft inmiddels ook gereageerd:'In diverse media is vanmiddag een bericht verschenen over het overlijden van een bezoeker van de Zwarte Cross. Helaas moeten wij meedelen dat dit bericht juist is. Er vindt momenteel onderzoek plaats naar de doodsoorzaak. Wij zijn erg getroffen door het overlijden van deze bezoeker. Wij leven mee met de familie en betrokkenen. Op dit moment is het onderzoek nog gaande en wij kunnen daarom niet nader op het verschrikkelijke voorval ingaan', aldus de organisatie van de Zwarte Cross.

Update 21.00 uur

Volgens lokale media zou het om een 18-jarige jongen gaan uit Vragender. De politie is nog steeds bezig met het onderzoek en hoopt daarbij antwoorden te krijgen over de precieze toedracht en doodsoorzaak. Rond de vindplek van het lichaam van de jongen zijn rode schermen geplaatst zodat de onderzoekers ongestoord hun werk kunnen verrichten. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):