woensdag, 4. september 2019 - 9:58 Update: 04-09-2019 14:41

Update:Neergestoken slachtoffer Florijn Amsterdam overleden

steekincident, zwaargewonde, amsterdam
Foto: fbf
Amsterdam

Dinsdagavond heeft rond 19.15 uur een ernstig steekincident plaatsgevonden op het Florijn in Amsterdam Zuidoost. Woendagmiddag maakte de politie rond 14.00 uur bekend dat het slachtoffer in het ziekenhuis is overleden.

Hierbij raakte het slachtoffer zwaargewond. Hulpverleners startten ter plaatse met de reanimatie waarna het slachtoffer per ambulance met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd. Hier is het slachtoffer woensdagmiddag aan zijn verwondingen overleden. De politie is op zoek naar twee verdachten en roept hierbij de hulp in van het publiek.

Twee verdachten

In de directe omgeving is lange tijd gezocht naar twee relatief kleine verdachten, waarvan bekend is dat ze donkere kleding aan hadden en een capuchon op hun hoofd droegen. Ze zijn gevlucht in de richting van de Bijlmerdreef.

Getuigen

De recherche is kort na het incident gestart met het onderzoek en roept getuigen dringend op om hun informatie met hen te delen. Heeft u op die bewuste avond, op dinsdag 3 september, rond 19.15 uur iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van het Florijn? Of wellicht in de periode ervoor of erna? Of heeft u andere informatie die het onderzoek verder kan helpen? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: