maandag, 9. december 2019 - 12:09 Update: 09-12-2019 16:26

Drie mannen met onderkoelingsverschijnselen in trein aangetroffen

drie mannen, onwel, trein
Foto: fbf
Venlo

De politie is er na onderzoek achter gekomen hoe het kan dat drie mannen onwel zijn aangetroffen vanochtend in een trein op station Venlo. 'Het drietal wordt verdacht van een winkelinbraak in de Gemmastraat in Eindhoven', zo heeft de politie vanmiddag laten weten.

Natte kleren

Rond 08.30 uur kregen de hulpdiensten een gezondheidsmelding van drie personen in natte kleren die onwel waren geworden in een trein die vanuit Eindhoven naar station Venlo reed. Het treinverkeer heeft korte tijd hinder ondervonden van het verlenen van de medische hulp aan de slachtoffers door de hulpdiensten op het station in Venlo.

Onderkoelingsverschijnselen

Ze zijn alle drie met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis voor medische zorg. Ze verkeren momenteel niet in levensgevaar. Als het medisch verantwoord is worden de mannen door de politie gehoord om duidelijkheid te krijgen over de identiteit en hoe ze een nat pak hebben opgelopen. Ook is nog onduidelijk waar ze precies op de trein zijn gestapt.

Update 12.30 uur

Inmiddels zijn de 3 verdachten ontslagen uit het ziekenhuis. Ze zijn aangehouden. De identiteit en waarom de verdachten een nat pak hebben gehaald is onderdeel van het onderzoek. Verklaringen zullen hier duidelijkheid in moeten geven.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):