woensdag, 29. januari 2020 - 14:44 Update: 29-01-2020 15:11

Onbekende man op fiets benadert kinderen in Bussum

fiets-tassen-man
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Bussum

In de afgelopen week heeft de politie meldingen ontvangen dat een man in Bussum op maandag 27 januari op ten minste twee afzonderlijke momenten kinderen heeft aangesproken. 'In beide gevallen komt de omschrijving van de man, net als de vragen die hij de kinderen stelde, overeen', zo meldt de politie woensdag.

Meldingen 

'Het aanspreken van vreemden is op zichzelf geen strafbaar feit. Toch nemen wij deze meldingen serieus en doen we onderzoek naar de beweegredenen van deze man. Wij zouden daarom graag met hem in contact komen over dit opvallende gedrag', aldus de politie

Signalement

De man waar melding over is gemaakt wordt als volgt omschreven. Het gaat om een man van ongeveer 40 jaar oud met een donkere huidskleur, hij heeft kroeshaar, is ongeveer 1.75 m lang en heeft een normaal postuur. Hij had een zwarte jas aan met capuchon en reed op een fiets met donkere fietstassen, mogelijk donkerblauw of zwart. Herkent u het signalement of kent u deze man? Of heeft uw kind een soortgelijke situatie meegemaakt? Neem dan contact op via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):