vrijdag, 14. augustus 2020 - 14:02 Update: 14-08-2020 14:10

Vrouw vannacht meerdere keren gestoken in park het Leidse Hout

agenten-donker-zaklamp
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Leiden

In de nacht van donderdag op vrijdag is rond 01.30 uur een 20-jarige vrouw meerdere keren gestoken door een man die opeens uit de bosjes tevoorschijn kwam. Dit meldt de politie vrijdag.

Theehuis

'De vrouw liep in de buurt van het theehuis in het Leidse Hout met vrienden toen ze ineens door een man werd aangevallen die uit de bosjes tevoorschijn kwam. 

Agent doorzoekt met hond bosgebied

Het slachtoffer liep samen met haar vrienden toen er ineens een man uit de bosjes kwam en haar aanviel. Ze werd vermoedelijk meerdere malen gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht met een ambulance. Agenten hebben het park afgezet en hebben samen met de politiehelikopter en honden het gebied doorzocht. Ook hebben rechercheurs naar sporen gezocht. Helaas is de verdachte nog niet gevonden. De politie roept getuigen op om zich te melden. 

Signalement

De verdachte heeft het volgende signalement. Het gaat om een blanke man van tussen de 20-30 jaar oud. Hij droeg een wit T-shirt en een zwarte rugtas. Hij heeft kort stekeltjes haar en hij had een jasje bij zich. 

Categorie:
Provincie: