maandag, 31. augustus 2020 - 16:33 Update: 31-08-2020 17:25

Man (41) op parkeerplaats door drietal met hakbijl mishandeld

bijl
Foto: SXC
Ooltgensplaat

De politie hield afgelopen weekend drie verdachten aan voor poging doodslag. Afgelopen vrijdagavond werd een 41-jarige man uit Oegstgeest met een hakbijl bewerkt op de parkeerplaats aan de Steigerdijk in Ooltgensplaat. 'Hij is met zware verwondingen opgenomen in het Maasstad Ziekenhuis', zo meldt de politie maandag.

Zwaargewonde man in auto

Vrijdagavond rond 20.30 uur meldden getuigen dat er in een auto, die geparkeerd stond op de parkeerplaats aan de Steigerdijk, een zwaar gewonde man zat. Gearriveerde agenten troffen de 41-jarige man aan in zijn eigen auto. Drie mannen hadden hem aangevallen met een hakbijl. Door zijn arm als afweermiddel te gebruiken was deze op verschillende plekken doorboord. In het ziekenhuis bleek dat ook zowel zijn ellepijp als spaakbeen gebroken waren.

Drie mannen aangehouden

Direct werd een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Zondag zijn drie mannen, allen afkomstig uit Ooltgensplaat, in de leeftijd van 22, 28 en 32 jaar aangehouden. Zij worden woensdag voorgeleid aan de Officier voor Justitie. Het onderzoek richt zich verder op de aanleiding van dit incident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: