dinsdag, 9. februari 2021 - 11:26

Vrouw gearresteerd voor vermissing Ichelle van de Velde

Ichelle van de Velde
Foto: Politie
Oostburg

Dinsdag is in een woning in Aardenburg een vrouw aangehouden in verband met de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Verder wordt vandaag onderzoek gedaan in de woning van de gearresteerde vrouw en haar winkel aan de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg. In Oostburg zal ook een buurtonderzoek plaatsvinden. De politie zoekt nog steeds mensen die Ichelle op dinsdag 15 december jl. hebben gezien of gesproken.

Sinds enkele weken werkt een zogenaamde team grootschalige opsporing aan de vermissing van Ichelle van de Velde uit Oostburg. Ichelle en de vrouw met haar man waren bekenden van elkaar. De politie onderzoekt of de vrouw (44) betrokken is bij de vermissing en houdt nog steeds rekening met diverse scenario’s.

Eerdere zoekingen in Oostburg

Op maandag 18 januari jl. heeft de politie met eigen forensische specialisten en van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) uitgebreid onderzoek gedaan in de woning van de vermiste vrouw aan de Vaartstraat en haar naaiatelier aan de Burgemeester Erasmusstraat. Op donderdagochtend 28 januari heeft het rechercheteam nogmaals in beide panden onderzoek gedaan. Het rechercheteam heeft hierbij geen aanwijzingen van een misdrijf gevonden.

Doorzoekingen

Het onderzoek richt zich de komende tijd op het onderzoeken van mogelijke plaatsen delict en het uitsluiten hiervan. In beide panden (woning en winkel) wordt met diverse specialisten van de politie gezocht. De doorzoekingen kunnen de hele dag duren.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: