zondag, 6. juni 2021 - 11:54 Update: 06-06-2021 12:05

Twee tieners in hoofd, nek en borst gestoken in Zoetermeer

ambulances-donker-gewond
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Zoetermeer

In Zoetermeer zijn zaterdagavond rond 23.00 uur nabij de skatebaan aan het Fonteinbos twee tieners neergestoken. Dit meldt de politie zondag.

In hoofd, nek en borst gestoken

'Hulpverleners troffen twee slachtoffers, van 15 en 16 jaar, aan met meerdere steekwonden in onder andere het hoofd, nek en borst. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht', aldus de politie. 

Aangevallen door groepje jongeren

Direct na de melding kwam de hulpverlening en kort daarna het onderzoek naar de daders op gang. Getuigen vertelden tegenover agenten dat de slachtoffers door meerdere personen aangevallen werden met steekwapens. Het groepje daders zou daarna weggerend zijn richting de Afrikaweg en Voorweg. De politie kreeg daarbij signalementen mee van het daders.

Aanhoudingen

Na onderzoek hielden agenten bij twee woningen in de wijken Buytenwegh en Seghwaert een 15 en 16-jarige verdachte aan. In één van die woningen hield de politie nog een 17-jarige Zoetermeerder aan voor belemmering en belediging. De politie zet het onderzoek voort en daarom worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: