vrijdag, 6. augustus 2021 - 14:39 Update: 06-08-2021 14:44

Politie houdt 6 mannen aan na ontvoering in Cruquius; slachtoffer nog vermist

politieauto-afzetlint-agenten
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Cruquius

De politie heeft donderdagavond in de omgeving van het Vogelplein in Gouda zes mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een ontvoering eerder die avond op de Spaarneweg in Cruquius. Dit meldt de politie vrijdag.

Slachtoffer nog vermist

De verdachten zijn drie mannen uit Rotterdam (22, 22 en 30 jaar oud), een 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 33-jarige man uit Dordrecht, en een man van 30 jaar oud zonder bekend woonadres. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hun betrokkenheid wordt verder onderzocht. 'Het slachtoffer van de ontvoering is helaas niet gevonden en wordt nog vermist', aldus de politie.

Meldingen ontvoering

Donderdag kwamen rond 18:00 uur meerdere meldingen binnen van een mogelijke ontvoering aan de Spaarneweg in Cruquius. Een 56-jarige man uit Hoofddorp zou daar door een aantal personen uit een auto zijn getrokken. Hij werd meegenomen in een rode Mercedes Vito-bus voorzien van imperiaal in de richting van de N201. De politie is direct een zoekactie gestart. Al snel kwamen agenten een aantal mogelijke betrokkenen op het spoor en hielden hen in Gouda aan. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: