vrijdag, 3. september 2021 - 12:48 Update: 04-09-2021 12:05

Vrouw (37) en haar 2-jarig kind ernstig gewond in woning aangetroffen

Groningen

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Groningen rond 04.30 uur een 37-jarige vrouw en haar 2-jarige kind ernstig gewond aangetroffen in de Marmerstraat. 'Vermoedelijk zijn zij het slachtoffer geworden van een geweldsincident', zo meldt de politie vrijdag.

Ziekenhuis

Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd en wat het motief is geweest. De vrouw en het kind zijn naar het ziekenhuis gebracht voor medische zorg.

Aanhouding verdachte 

Kort na de melding werd in de omgeving een 41-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij dit geweldsincident. De man zit vast en zal worden verhoord.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart. Dat betekent dat de directe omgeving van de plaats delict is afgezet, hier wordt momenteel forensisch onderzoek gedaan. Ook zal er buurtonderzoek worden gedaan. 

Getuigenoproep

De politie komt graag in contact met mensen die in de nacht van donderdag 2 op vrijdag 3 september in deze omgeving iets hebben gezien of gehoord dat met deze zaak te maken kan hebben. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen uit de omgeving die mogelijk camerabeelden hebben.

Categorie:
Provincie: